Werk je vanuit huis? Hier zijn 5 manieren om duurzaam warm te blijven

Geplaatst door Marden De Maeyer op 22-okt-2020 14:16:39

Donkere ochtenden, rood en geel in de bomen en pepernoten in de schappen; de winter komt eraan. Hoe help jij jezelf duurzaam de winter door? We geven je 5 tips.

Lees meer

Topics: duurzaam

Zoveel stroom wekken we op met zonnepanelen op elk Nederlands dak

Geplaatst door Marden De Maeyer op 23-sep-2020 15:11:16

Dit jaar bereikte Nederland een grote zonne-mijlpaal: 1 miljoen huizen zijn nu voorzien van zonnepanelen! Samen zijn alle zonnepanelen in Nederland goed voor een vermogen van rond de 7 miljoen KW! Dat is goed nieuws natuurlijk, maar we kunnen nog veel verder met de verduurzaming van Nederland. Hoeveel energie kunnen alle Nederlandse daken samen opbrengen?

Lees meer

Topics: zonnepanelen, duurzaam

Zonnepanelen en de salderingsregeling: 5 vragen

Geplaatst door Laura Beukers op 10-aug-2020 10:59:10

Wist je dat je met zonnepanelen op meerdere manieren bespaart? Ten eerste wek je zelf je eigen energie op, waardoor jouw energierekening een stuk lager uitvalt. Daarnaast bespaar je ook flink dankzij de salderingsregeling. Met de salderingsregeling kun je zelfs je complete energiekosten terugverdienen! Maar wat houdt saldering precies in, wat gebeurt er met de salderingsregeling in 2023, en wat is nu de eerste stap? In deze blog lees je de 5 meest gestelde vragen – met antwoorden – over de salderingsregeling en zonnepanelen.

Lees meer

Topics: zonnepanelen, besparen, saldering

Trends in duurzaamheid

Geplaatst door Meryem Barut op 25-jun-2020 14:42:43

Duurzaamheid is al tijden hét topic. Een hele generatie groeit er momenteel mee op: hoe kunnen we de aarde zo schoon mogelijk nalaten voor de volgende generaties? Een duurzame samenleving is makkelijker te realiseren dan verwacht wordt. Maar wat zijn dé trends op het gebied van duurzaamheid: nu of in de toekomst? We delen er vijf.

Lees meer

Topics: duurzaam

Verduurzaam je huis: 5 praktische tips

Geplaatst door Meryem Barut op 24-jun-2020 15:46:41

 

Een duurzame maatschappij: het ideaalbeeld van velen! Ook in en rond het huis zijn er veel mogelijkheden om te verduurzamen. Van afvalscheiding tot hergebruik van plastic zakjes. Met relatief kleine investeringen kun je een groot verschil maken! Huur bijvoorbeeld zonnepanelen of schaf een hybride warmtepomp aan. We geven je vijf praktische tips waarmee je jezelf én het milieu een plezier doet.

Lees meer

Topics: duurzaam

5 zonnige redenen om nú zonnepanelen te huren

Geplaatst door Meryem Barut op 16-jun-2020 13:44:26

Wat een zonnige maanden hebben we achter de rug! Dat belooft wat voor de zomer. En, voor de komende jaren. Het aantal zonuren in Nederland lijkt namelijk alleen maar toe te nemen, zo voorspellen deskundigen. En laat dat nou gunstig zijn als je eraan denkt om zonnepanelen te nemen. Zo is de energieopbrengst dus al snel rendabel. We geven je vijf zonnige redenen om nu zonnepanelen van HalloStroom te huren.

Lees meer

Topics: blog, zonnepanelen, zonnepanelen huren

5 tips voor een lagere energierekening

Geplaatst door Meryem Barut op 11-jun-2020 10:24:26

Hoe fijn zou het zijn: je energierekening die steeds lager wordt. En dus meer geld voor boodschappen, leuke tripjes of gewoon op de bank! In onzekere tijden geen overbodige luxe. Maar wat zijn de mogelijkheden? En waar begin je? In deze blog geven we vijf slimme tips om thuis op je energiekosten te besparen. Ons advies: begin vandaag nog. Je gaat er al snel van profiteren.

Lees meer

Topics: besparen, duurzaam

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Geplaatst door Meryem Barut op 10-jun-2020 11:05:32

Je ziet ze inmiddels overal in het straatbeeld: zonnepanelen. En dat is niet zonder reden. Veel mensen ontdekken de vele voordelen. Van een dalende energienota tot duurzame opwekking van energie. Een echte win-winsituatie dus. Wil je ook online een vrijblijvende offerte aanvragen? Doe dan eerst de dakcheck en kijk of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. En, lees alvast meer over de soorten daken, de huurmogelijkheid en de subsidieregeling.

Lees meer

Topics: zonnepanelen

Record aan zonuren in het voorjaar van 2020

Geplaatst door Meryem Barut op 10-jun-2020 10:25:22
 
Overweeg je om zonnepanelen te laten plaatsen? Lees dan in dit artikel wat jou dat kan opleveren. Want de hoeveelheid zon breekt deze lente alle records. En laten zonnepanelen nou grotendeels afhankelijk zijn van het zonnepanelenweer. Hoe meer zon, hoe meer opgewekte energie. We zien een zonnige rekening in het vooruitzicht. Zeker als je kiest voor het huren van zonnepanelen. 
Lees meer

Topics: blog, zonnepanelen, zonuren

Zonnepanelen huren of kopen: wat is slimmer?

Geplaatst door Meryem Barut op 20-apr-2020 14:29:29

Zonnepanelen zijn en blijven nuttige investeringen die je geld opleveren en CO2-uitstoot vermindert. Maar wat is nu de beste optie voor jouw situatie? Zonnepanelen kopen of huren? Je leest en hoort er veel over. Maar hoe maak jij de beste keuze? Dat ontdek je in dit artikel.

Lees meer

Topics: zonnepanelen, huren of kopen

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele blog

Ben jij je aan het verdiepen in zonnepanelen en andere vormen van duurzame energie? Meld je aan voor onze blog updates, en lees alles over:

  • Duurzaamheid & slimme energie
  • Zonnepanelen, warmtepompen en meer
  • Allemaal wanneer het jou uitkomt

Meld je hier aan!

Recente berichten