Zonnepanelen huren met buren: deze buren kregen allebei 150 euro

Geplaatst door Suzanne Jekel op 26-apr-2023 10:15:00

Een goede buur, is beter dan een verre vriend. Dat gezegde gaat helemaal op voor Peter en Fred, twee buren uit Velzen die elkaar aan zonnepanelen hielpen. Je leest hier hoe ze elkaar (letterlijk) in het zonnetje zetten en profiteerden van 150 euro cashback!

“Ik had wel eens nagedacht over zonnepanelen”, zegt Peter. “Maar ik kwam in zo’n enorm complexe brei van techniek en mogelijkheden terecht dat ik het al gauw voor gezien hield.” 

Totdat zijn buurman Fred een keer een kop koffie kwam drinken. “Fred kan nogal overtuigend overkomen”, lacht Peter. “Hij vertelde dat hij zonnepanelen op z’n dak liet leggen van HalloStroom. Hij had alles uitgezocht en jullie kwamen als beste uit zijn test.”

zonnepaneel 2

Dag naakte daken, HalloStroom!

Niet veel later lagen er zonnepanelen op het dak van Fred. Het dak van Peter volgde al snel. “De zonnepanelen liggen er nu een paar jaar op en ik ben er nog steeds elke dag heel erg blij mee. Via de app kan ik gemakkelijk zien wat ik opwek met de panelen en hoeveel ik verbruik. Super interessant!”

De reactie die Peter krijgt van veel mensen als hij vertelt dat hij kiest voor zonnepanelen huren, is verrassend. “Veel mensen weten niet dat het een optie is. En ze denken ook dat het een stuk duurder is. Ik zeg dan altijd dat je met huren aan het eind van de looptijd iets meer geld kwijt bent. Maar dat heb ik ervoor over: ik heb er geen omkijken naar en wanneer ik vragen heb, kan ik jullie meteen bellen voor hulp.”

Vriendenvoordeel - Nieuwsbrief - 02

VriendenVoordeel: allebei 150 euro

Doordat Fred Peter doorverwees naar zonnepanelen huren bij HalloStroom, kregen ze allebei VriendenVoordeel: nadat ze allebei de panelen op hun dak hadden, kregen ze 150 euro. “Maar wat we daarvan hebben gedaan? Geen idee, eigenlijk. Ik zal Fred eens vragen.”

Ook 150 euro terugkrijgen? Meld dan je vrienden, familie, kennissen -en goede buren- aan via de VriendenVoordeel-pagina. 

 

Topics: besparen, duurzaam

Wij zeggen hallo tegen de nieuwe energiewereld

Die energie is 100% duurzaam en hernieuwbaar, zonder vieze bijsmaak. Opgewekt door duizenden huishoudens tegelijk in plaats van vervuilende kolencentrales. En vrij te delen met iedereen. Wij gaan die energie bereikbaar maken. Voor iedereen. Dat is het doel van HalloStroom. Daar werken wij elke dag aan.

Doe jij mee? Lees nu meer over het huren van zonnepanelen bij HalloStroom.

Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen?

Doe nu de HalloStroom dakcheck en ontvang een geheel vrijblijvende dakanalyse!

Meld je hier aan!

Recente berichten